Pohár
Minőségi Pohár Porcelán evőeszköz egy helyen!

Üvegáru

Pohár, Borospohár, Minőségi, akciós kristály pohár, üvegáru Nagyker

söröspohár
borospohár
fehérboros pohár, vörösboros pohár, pálinkáspohár, pezsgőspohár, vizespohár, whiskyspohár, kóstolópohár.

Éttermi terítés, szállodai vendéglátóipari horeca, gastrós termékek.
Prémium Asztalkultúra.


Üvegáru Linkek

Törhetetlen Polikarbonát Poharak

Pohár Üvegáru Árak

Pohár Linkek:

Borospohár
Vörösboros Pohár
Fehérboros Pohár
Édesboros Pohár
Újboros Pohár
Kostoló Pohár

Pezsgőspohár

Sörös Pohár

Vizes Pohár
Ásványvizes Pohár
Üdítős Pohár

Röviditalos Pohár
Whiskys Pohár
Konyakos Pohár

Törhetetlen Pohár
Törhetetlen Pohár Infó
Műanyag Pohár Fóliában

Minden Pohár Ár

Akciós Poharak

Éttermi Terités:

Villeroy Porcelás Tányér
Hepp Evőeszköz
Éttermi Terités eszközei

Eredeti Német Stölzle & Lausitz prémium üvegáru kristály­pohar­ainkat gyári vezérképviseletként forgalmazzuk,
így tudjuk garantálni Önnek a valósan rendkívül kedvező pohár árakat!

 550 éves tovább>>

A Stölzle Német üveggyár kristály pohár üvegáru termékeit a legfelső prémium katagóriába ajánljuk a legolcsóbb áron! Villeroy Boch porcelánok üvegáru kiegészítőiként a legolcsóbb felső prémium kategóriás poharak a STÖLZLE Poharak!

Kiemelkedően jó pohár borospohár ár/érték arány!

A Stölzle & Lausitz pohar­ak, borospohar­ak karaff­ok, dekantáló­k minden esetben ólommentes kristályüvegből készülnek, így biztosítva a sokkal erősebb éttermi szállodai igénybevétel mellett is időtálló utánozhatatlan eleganciát, és mindezt
rendkívül kedvező áron!

Kristály Pohár - Prémium Üvegáru Minőség

A Stölzle üvegáru kristály­pohar­ak ólommentesek és megfelelnek a legmagasabb éttermi követelményeknek; mint a brilliáns csillogás, törésbiztonság, gyönyörű hangzás (csengés), karcolás-, és a mosogatógép állóság.

Pohár Üvegáru - Borospohár Árgarancia

Magyarországon a felső ötcsillagos kategóriában jelenleg a Stölzle üveggyár minőségi éttermi üvegpoharai a legolcsóbbak!
Amennyiben hasonló felsőkategóriás üvegáru ára olcsóbb lenne, mint a tőlünk megvásárolt akciós ár, a különbözetet a Webáruházunkban bármire levásárolható bónuszpont formájában jóváírjuk Önnek!
Classic Kristály Pohár
Exquisit Éttermi Kristály Pohár
Grandezza Éttermi Kristály Pohár
Milano Éttermi Kristály Pohár
New York Bar Éttermi Kristály Pohár
Professional Pohár
Weinland Éttermi Kristály Pohár
Fire Éttermi Fúvottüveg Kristály Pohár
Event
Törhetetlen pohár

Minőségi éttermi kristálypohár, üvegáru választékunk igen széles:

megtalálható benne a legtöbb borospohár, pezsgőspohár, röviditalos pohár, pálinkáspohár,
whiskyspohár, vizespohár, longdrinkespohár, dzsúzospohár, söröspohár, pikolóspohár,
fehérboros pohár, vörösboros pohár, konyakospohár, búzasörös pohár, grappáspohár, koktélospohár,
dekanter, dekantáló, karaff, kancsó, üdítőspohár, vörösboros pohár, snapszospohár, likőröspohár,
kóstolópohár, újborospohár, rumospohár, ásványvizespohár, pezsgőspohár, boros­pohár, fehérboros­pohár, édesboros­pohár, desszertboros­pohár, prémium üvegáru.

Boros poharak: fehérboros pohár, vörösboros pohár, édesboros tokajis desszertboros pohár, ujboros pohár, borkostolós kostolós pohár, dekantáló boros kancsó.

Olcsó éttermi vendéglátóipari gasztrós prémium pohár üvegárú nagykereskedelem.

Mindenki megtalálhatja az ízlésének és pénztárcájának leginkább megfelelő
MINŐSÉGI akciós pohár üvegáru egészen remek árakon!

Magyarországon kizárólagos joggal forgalmazza:

Hungaro Management Kft. 1112 Budapest Repülőtéri út 2.

Telefon: (06-1) 209-09-14; 372-32-81; -82; -83;
Mobil telefon: 06-30-9-347-853; 06-5-304-076

A feltüntetett árak az ÁFA kivételével valamennyi felmerülő kötséget tartalmazzák,
budapesti raktári átadással.


© www.hm.hu, www.hotelellato.hu, www.etteremellato.hu, Internet Áruház, pohár, pezsgőspohár, borospohár

© Design: WWHMBWW Pohár, Boros Pezsgős Sörös, Üditős Ásványvizes poharak / Pohár Pezsgőspohár Borospohárhagyománya van a Lausitz régióban az üveg előállításának. 1433-ban keletkezett az első írásos dokumentum, mely arról tanúskodik, hogy az üvegmegmunkálók zöldes és barnás "faüveget" ,poharat gyártottak. Ezt követően egyre több üveggyártó telepedett meg a Lausitzi erdőkben, elsősorban az ott található magas minőségű, homokban gazdag talaj miatt. Ennek köszönhetően az előállított olvasztott üveg mennyisége jelentősen megnőtt, amit a helyiek akkoriban "átlátszó aranynak" neveztek. A termékek és technológiák folyamatos fejlesztésének köszönhetően 1900 és 1930 között a Weisswasser régióban kialakult egy egyedülálló központja az üvegáruk előállításának, mely a legnagyobb üveggyártó központtá vált Európában. Ezt követően a híres német tervező, Wilhelm Wagenfeld teljesen új irányt szabott az üvegiparnak a radikálisan új formáival. E formák, melyeket az ötvenes években fejlesztettek ki, jelenleg is az modern klasszikus formaterv részei. Majd 1960-ban elkezdődött a gépi előállítású üvegtermékek korszaka. Ezt követte 1969-ben a talpas poharak teljesen automatizált gyártása is.

Az NDK legnagyobb üveggyára 1991-ig a Lausitzer Glaswerke volt, mely közel 4000 munkást foglalkoztatott. A német újraegyesítést követően ezt a gyárat is privatizálták. Ezt követően 1996-ban az ausztriai Stölzle-Oberglas AG felvásárolta a céget, mely jelenleg a CAG cégcsoporthoz tartozik. A cégcsoport központja 1996 óta Bécsben van. A cég magas minőségű poharakat és egyéb iváshoz kapcsolódó termékeket gyárt kristályüvegből. A gyár rendelkezik minden modern gyártó eszközzel és eljárással, melyek szükségesek akár a legmodernebb talpas poharak gyártásához is. Emellett a gyár kínálatában vannak prémium minőségű szájjal fújt termékek is. Jelenleg a Stölzle Lausitz évente közel 25 millió poharat gyárt, melyeket a világ több mint 45 országába exportálja a Stölzle Lausitz márkanév alatt.
Legismertebb pohárcsaládja a Classic, melyben háromféle vörösboros pohár, továbbá két fehérboros pohár található. A család egyébként 18 tagú, lefedi a vendéglátósok minden italigényét.
Sopronban a Kékfrankos borospoharává 2008-ban egy másik család, az Exquisit vörösboros poharát választották meg.
A 2008-as év karácsonyi slágere a Grappás pohár volt.
A cég szervezete, felépítése és filozófiája mind egy célt szolgál: olyan poharak tervezése és gyártása, melyekben minden egyes korty az ital legjobb és legteljesebb ízét adja vissza. A cég folyamatosan törekszik a vásárlói legmagasabb szintű kiszolgálására, mindig nyitott az új ötletekre és trendekre. A felhasznált kristályüveg ólommentes és a legmagasabb elvárásoknak is megfelel csillogását, ellenállóságát, csengését és karcolás elleni rezisztenciáját tekintve. Az összes termék mosogatógépben is mosható. Még a dekorációs célra használt anyagok és eljárások is folyamatos ellenőrzés alatt vannak, annak érdekében, hogy megfeleljenek az étellel, ill. itallal érintkező termékekre vonatkozó törvényi előírásoknak.
A gyár termékeit képviselőként 2007 óta forgalmazzuk Magyarországon. Mivel közvetlenül a gyártótól szerezzük be a termékeket, garantálni tudjuk a legkedvezőbb árat vásárlóink részére. A baloldali képekre kattintva megtekintheti az egyes sorozatok minden cikkét, ill. további információkhoz juthat az egyes termékekről. Az aktuális árakat letölthető árlistánkban megtalálhatja.