close button
OLCSÓBB ÁRAT KÉREK, MERT...
- Nagy mennyiségű beszerzésre kérek egyedi még kedvezőbb árat!
- Több árut szeretnék együttesen vásárolni, kérek project árat!
- Nagy mennyiségben rendelek Önöktől árut ezért kérek további kedvezményt!
- Több terméket, esetleg egy komplett szettet szeretnék vásárolni!

Nem szeretnék írogatni, inkább telefonálnék: +36-30 / 9347-853
Kinek küldhetünk kedvezőbb árat? Kérjük töltse ki az alábbi adatlapot:
Kérjük valós adatokat adjon meg az ajánlat sikeressége érdekében!
Köszönjük levelét!
Hibásan megadott adatok!
Vissza az oldal tetejére
Bankett felszerelések már nettó 18.900 Ft-tól
 • Bankett és Konferencia Székek Burgess Bankett Székek

  Minden modell kapható karfás változatban is. 10 szék egymásba rakható, így szállítható és raktározható. A Cég a kialakítások széles választékát ajánlja. A kárpit kiválasztható a Burgess kollekcióból, illetve anyagát a vevő is biztosíthatja.
 • Konferencia és Bankett Asztalok Burgess Konferencia Asztalok

  A SYSTEM-C minden vonatkozásban kielégíti a konferencia szervezők igényeit, bővíthető és összecsukható asztal rendszerrel, akár egy lakásban átmeneti megoldásként, akár a hagyományos üléstermek számára.
 • Burgess Asztal és Székszállító Kocsik Burgess Szállító Kocsik

  Valamennyi kocsi magassága szabványosan 76 cm. A kerekek 12,7 cm átmérőjűek, kettő fékkel van ellátva. Az asztallap rendelhető FORMICA kivitelben, vagy nylon-flock (filc) bevonattal illetve beige színű skay tetővel. Az asztallap széle lefelé és felfelé is hajlítható.
 • Burgess Szónoki Pultok Burgess Szónoki Pultok

  Burgess egy rendkívül széles szónoki pult választékkal rendelkezik. Közülök néhány bűvíthető extrákkal is rendelkezik: kábel elvezetés, logózhatóság, lámpa beszereltség. A választék, amit nyújtunk biztosítja Önt, hogy a legjobb szónoki pulttal rendelkezzen konferenciáin.
 

BURGESS SZÉKEK BURGESS ASZTALOK
BURGESS MOBIL DOBOGÓK BURGESS TÁNCPAKETTÁK
BURGESS MOBIL PARAVÁNOK BURGESS SZÓNOKI PÚLTOK
BURGESS ÉTEL MELEGENTARTÓK BURGESS SZÁLLÍTÓ KOCSIK

Ön jelenleg Magyarország legnagyobb Burgess nagykereskedésének választékát látja. Hazánkban a legnagyobb választékot biztosítjuk azonnal raktárról. Egész Magyarországon és Unión belül exportra is vállaljuk a házhozszállítást alacsony díj ellenében megrendeléstől számított 1-2 napon belül.

Ha minőségi Burgess bankett és konferencia felszerelést keres a legkedvezőbb áron, az alábbiakban megtalálja!

A részletekért, választékért és árakért klikkeljen az Önt érdeklő termékekre. Ha szakmai, illetve műszaki kérdése lenne, készséggel állunk az Ön megtisztelő rendelkezésére +36-30-530-4076.

Burgess szék és asztal kínálat Burgess szék és asztal kínálat TURINI SZÉKEK
A hotel, bankett és konferencia termekben, szerte a világon TURINI típusú, egymásba rakható székeket használnak. Ezek a székek egyesítik a stílust, a kényelmet és a tartósságot valamint a praktikumot. A klasszikus kialakítású, kis súlyú alumínium székekből szállításkor illetve raktározáskor 10 darab egymásba rakható.

COMO SZÉKEK
Ezeknek a kis súlyú, egymásba rakható alumínium székeknek a fémkerete "nád utánzat", amelyet a Peter Roth Ház tervezett. 10 darab szék egymásba rakható így szállítható illetve raktározható.
Minden modell kapható karfás változatban is. A Cég a kialakítások széles választékát ajánlja. A kárpit kiválasztható a Burgess kollekcióból, illetve anyagát a vevő is biztosíthatja.

A SLIMFOLD bankett asztalokat folyamatosan fejlesztik, legutóbbi generációjuk jellemzője:
 • Megerősített és könnyen kezelhető zár mechanizmus
 • A kifejlesztett keretes lábak nagy stabilitást biztosítanak
 • Kaílapácslakkal bevont keret
 • Nylon-flock (filc)-el bevont asztallap, ami csökkenti a zajt és megakadályozza a terítő csúszását, valamint puha tapintást biztosít
 • Az asztal lapoknak alumínium pereme van a maximális védelem érdekében
 • Három standard magasság: 72 cm, 74 cm vagy 76 cm
 • Burgess termékeink Burgess (London), a világ vezető bankett bútor gyártója.
  Speciális, egymásba rakható és sorolható bankett- és éttermi székek, asztalok teljes választéka.
  Összerakható táncparkett, szónoki pultok.

  A bankett, konferencia és éttermi bútorok területén piacvezető a londoni székhelyű GN. Burgess and Co. Szakgyár. Speciális extra erős könnyített alumínium vázas kiváló minőségű termékei megtalálhatóak a világ minden táján elsősorban szállodákban, konferencia termekben, éttermekben, kormányhivatalokban, de még a királyi palotákban is.

  Termékei természetesen az ISO 9001 és 9002 minőségi biztosítási tanúsítvánnyal rendelkeznek.

  A különböző bankett és éttermi asztalok nagy választéka miatt egyedi formák egész sora állítható össze. Rendelhető bankett asztal filc bevonattal külön kiemelt alumínium szegély védelemmel, 72, 74 és 76 cm magasságban.

  A kiváló alapanyagok és a magas színtű gyártástechnológia eredményeként évtizedekig használhatóak a gyár termékei, így vásárlásuk hosszútávon kifejezetten költségtakarékos megoldást eredményez, igényes külső megjelenéssel.

  Az angol gyár teljes termékválasztékáról részletes információval, készséggel és örömmel állunk az Önök megtisztelő rendelkezésére a 209-0914 vagy a 372-3283 telefonszámokon, vagy mobilon: 06-30-934-7853.

  HÍVJON BENNÜNKET BIZALOMMAL, ÉS MI PARTNERKÉNT SEGÍTJÜK ÖNT a SIKERHEZ
  Burgess szék és asztal kínálat A sorolható extra erős könnyített alumínium vázas bankett konferencia és éttermi székek, sorolható és összecsukható asztalok a létező legszélesebb típus választékkal. Továbbá koktél asztalok (könyöklők), asztal és székszállító kocsik, szerviz asztal, összerakható táncparkett, szónoki pult, asztal szoknyák (skirting), kültéri székek asztalok, extra erős nádbútor.

  A termékek rendkívüli stabilitása hihetetlenül könnyű súllyal párosul. Akár 10 szék könnyen egymásra rakásolható, mégis könnyen mozgatható. Így a székek asztalok a rendezvény után könnyen mobilizálhatóak.

  Szinte valamennyi szék rendelhető karfával, írótáblával változatosan megformált hátlappal. Az óriási kárpit választék biztosítja az egyedi designok könnyű kialakítását és az egyedi igények kielégítését.

  Néhány különleges termék:
  - az álomszép extra erős „nádbútor” jellegű karfás székek, melyek alumíniumból készülnek szebb és kényelmesebb az eredeti nádnál, élettartama, pedig összehasonlítatlanul hosszabb
  - könnyen mobilizálható összerakható táncparkett, emelvény /pódium/
  - szobaszerviz kocsik
  - koktél asztalok
  - szónoki pult

  Az angol gyár teljes termékválasztékáról részletes információval, készséggel és örömmel állunk az Önök megtisztelő rendelkezésére a 209-0914 vagy a 372-3283 telefonszámokon, vagy mobilon: 06-30-934-7853.

  HÍVJON BENNÜNKET BIZALOMMAL, ÉS MI PARTNERKÉNT SEGÍTJÜK ÖNT a SIKERHEZ